10 bra hotell i Kiel som vi rekommenderar

Kiel hotell

Här är vår topplista över tio hotell i Kiel som Tysklancspecialisterna rekommenderar. Hotellen ligger centralt och bra till i Kiel. De flesta är 4 stjärniga hotell men många av dem håller bra priser. Du hittar ett par 3 stjärniga och 5 stjärniga hotell.

Vi har också lägenheter att hyra och ett hostal på vår topplista. När du åker på en weekendresa till Kiel så är det vikigt att bo centralt så man får ut max av sina semesterdagar. Angående hotell i Kiel så samarbetar vi med bra hotellbokningsidor Sembo och Booking 

4 stjärnigt hotell Steigenberger Conti Hansa

kiel steigenberger

Steigenberger Conti Hansa är ett modernt hotell som erbjuder elegant boende i hjärtat av Kiel. Hotellet ligger mitt emot Kielfjorden och 1,5 kilometer från tågstationen. WiFi är gratis. De smakfullt inredda rummen på Steigenberger Conti Hansa Hotel har eleganta trämöbler, en minibar och en TV med gratis Sky-kanaler. Varje morgon serveras en varierad frukostbuffé i hotellets bistro. På sommaren kan du också äta frukost på terrassen.

Adress: Schloßgarten 7, 24103 Kiel, Tyskland

Boka hotell Sembo    Hotell  Booking 

 

4 stjärnigt hotell Romantik Hotel Kieler Kaufmann

romantik kiel

Romantik Hotel Kieler Kaufmann är ett 4-stjärnigt hotell som ligger i en stor, parkliknande trädgård som sträcker sig ända till Kielfjorden. Här finns ett rymligt spa, en inomhuspool och en restaurang som serverar regionala rätter. Rummen på hotellet är individuellt inredda och du har tillgång till WiFi.

Niemannsweg 102, 24105 Kiel, Tyskland

Boka hotell Sembo    Hotell  Booking 

4 stjärnigt hotell Atlantic Hotel Kiel

atlantic

Atlantic Hotel Kiel  är ett 4-stjärnigt hotell ligger centralt, mitt emot Kiels centralstation och 100 meter från Kielfjorden. Här finns moderna, rökfria rum med gratis WiFi. Alla rum på Atlantic Hotel Kiel har ljusa trämöbler och modernt badrum. Vissa rum har fri utsikt över fjorden. På morgonen serveras en frukostbuffé i Atlantic Hotel Kiels frukostrum.

Adress: Raiffeisenstr. 2, 24103 Kiel, Tyskland

Boka hotell Sembo    Hotell  Booking 

4 stjärnigt hotell Hotel Kiel by Golden Tulip

tulip kiel

Hotel Kiel by Golden Tulip är ett modernt hotell som ligger i stadsdelen Südfriedhof i Kiel och hotellet erbjuder trevligt inredda rum med gratis WiFi. Hotellet ligger bara 900 meter från Kiels centralstation. Hotel Kiel by Golden Tulip har välutrustade rum med gratis WiFi och platt-TV. Hotellet serverar en skandinavisk frukost med specialiteter från Norden.

Adress: Hamburger Chaussee 2, 24114 Kiel, Tyskland

Boka hotell Sembo    Hotell  Booking 

3 stjärnigt hotell Hotel Astor Kiel by Campanile

companile kiel

Hotel Astor Kiel by Campanile ligger på Kiels största shoppinggata och erbjuder rymliga rum med gratis WiFi. Färjeterminalerna och de centrala buss- och tågstationerna ligger 5 minuters promenad bort. Varje morgon serveras en riklig frukost på 10:e våningen på hotellet.

Adress: Holstenplatz 1-2, 24103 Kiel, Tyskland

Boka hotell Sembo    Hotell  Booking 

Lägenheter quartier kiel plus

lagenhet kiel

Lägenhet Quartier kiel erbjuder gratis WiFi och utsikt över trädgården. Lägenheten har 1 sovrum, en platt-TV, ett kök med diskmaskin och kylskåp, en tvättmaskin och ett badrum med dusch. Här bor du bra i Kiel, bara 700 meter från Sparkassen-Arena och 800 meter från Sankt Nikolaus-kyrkan. Lägenheten ligger 1,6 km från Kiels sjöfartsmuseum och 2 km från Schauspielhaus Kiel. 

Adress: 28 Jungfernstieg, 24103 Kiel, Tyskland

Boka hotell Sembo    Hotell  Booking 

Lägenheter Luxx City Apartments

luxx lagenheter

Lägenhetshotellet Luxx City Apartments ligger centralt i Kiel, bara 800 meter från färjesterminalen och 500 meter från Kiel centralstation. Lägenheterna Luxx City är inredda i modern stil och erbjuder gratis WiFi. I varje lägenhet finns en platt-tv och ett eget badrum med hårtork. De bra utrustade köken har kaffekokare och köksutrustning.

Adress: Holstenstrasse 61, 24103 Kiel, Tyskland

Boka hotell Sembo    Hotell  Booking