Franz Josef Strauss är Münchens flygplats och har IATA flygplatskod MUC. Franz Josef Strauss ligger nordost om München city ca 29 km från centrum. På flygplatsen flög det ca 38,5 miljoner passagerare 2017.

Stockholm Arlanda till München Franz Josef Strauss flyger SAS, Lufthansa och Norwegian med direktflyg.

Göteborg Landvetter till München Franz Josef Strauss flygs det av många bolag med mellanlandning och Lufthansa med direktflyg.

Köpenhamn Kastrup till München Franz Josef Strauss flyger SAS med direktflyg.

Transfer Franz Josef Strauss till München
Från flygplatsen Franz Josef Strauss, som ligger 12 km från centrum, går både flygbuss och pendeltåg. Pendeltåget är det billigaste och snabbaste transportmedlet från München flygplats till München centrum.

Att ta sig runt i München är lätt. Det finns både buss, tunnelbana U-banh och pendeltåg S-bahn. Det är också lätt gå runt i centrum.

 

Ska du söka billiga flyg till München i Tyskland så ska du söka både direktflyg och flygningar med mellanlandningar för att vara säker på att hitta det flyg som passar dig. Inom Europa så är det korta flygningar och alla flygbolag erbjuder i princip samma service och har samma avstånd mellan stolsraderna. Till München är det gott om olika flygbolag som konkurrerar. München är mycket trevligt för en weekendsemester korta flygsträckor och billiga flygpriser. Dessutom hittar du lätt billiga hotell.

Ska du åka skidor i Österrike så är det många som flyger till München och tar hyrbil därifrån. Har du med skidor så måsta du kontrollera vilket flygbolag du kan ta med  dom på och vad det kostar. Lufthansa brukar ha generösa regler för skidor.

München är en stor flygplats med mycket anslutande flyg ut i världen. Ofta kan man hitta bra priser med Lufthansa till olika destinationer dit det inte går direktflyg från Sverige.

Flygbolag med bra flygningar till München
Till München flyger de flesta av våra kunder med Lufthansa, Norweigian, Ryanair, SAS.