Ska du hyra lägenhet eller hus på Gran Canaria så finns det flera olika sätt att göra det på. För korttids uthyrning på Gran Canaria en vecka eller två så är det nästan enklast och tryggast att vända dig en svenska förmedlare i Sverige som

TUI Villas eller Sembo (Sembo ägs av Stena Line). Med dessa två uthyrare är din resa och semester på Gran Canaria trygg.

Ska man hyra lägenhet eller hus på Gran Canaria lite längre tid så finns det privata förmedlare i Gran Canaria som hyr ut lägenheter. Enklast är att åka till Gran Canaria och bo några nätter på hotell och kontakta någon som hyr ut lägenheter lokalt.

Ska man stanna en månad eller kanske ett halvår på Gran Canaria så vill man oftast se lägenheten eller huset man ska hyra innan man ska flytta in. Hyr man lägenhet lite längre på Gran Canaria så är ju läget viktigt.

Du kan också hyra lägenhet eller hus privat av en svensk i Sverige och ibland kan man hitta någon på Blocket som vill hyra ut sin lägenhet eller hus på Gran Canaria.

Gran Canaria är den tredje största ön bland Kanarieöarna, men den mest populära. Jag har haft nöjet vara här flera gånger både i storstaden Las Palmas och i många av de trevliga semesterorter. Den södra delen är den soligaste delen på Gran Canaria.

Efter hand utvecklandes San Augustin och Playa del Ingles till stora turistorter. Från Playa del Ingles kunde man vandra ut i Maspalomas med fantastiska stränder. Efter hand blev Maspalomas även bebyggt och är väl med Playa del Ingles de ”mest livfulla”.

Lite geografi
Längs sydkusten strax söder om flygplatsen ligger först San Augustin och Bahia Feliz. Därefter i nämnd ordning följer Playa Ingles, Maspalomas, Arguineguin, Puerto Rico, Playa de Amadores, Playa Taurito och Puerto Mogan.

Flyg till Las Palmas och flygbiljetter
Ska du söka billiga flyg till Las Palmas på Gran Canaria så ska du söka både direktflyg och flygningar med mellanlandningar för att vara säker på att hitta det flyg som passar dig. Inom Europa så är det korta flygningar och alla flygbolag erbjuder i princip samma service och har samma avstånd mellan stolsraderna. Till Las Palmas är det gott om olika flygbolag som konkurrerar. Las Palmas är perfekt för en weekendsemester eller en veckas solsemester med korta flygsträckor och billiga flygpriser. Dessutom hittar du lätt billiga hotell. 

Flygbolag med bra flygningar till Las Palmas
Till Las Palmas flyger de flesta av våra kunder med Norweigian, Ryanair, SAS. 

Flyg Stockholm-Las Palmas
När du ska flyga Stockholm Arlanda till Las Palmas på Gran Canaria brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian direktflyg, SAS direktflyg, Swiss (Mellanlandning), SN Brussels Airlines (Mellanlandning). Flygtiden Stockholm till Las Palmas är ca 5 timmar och 55 minuter

Flyg Nyköping Skavsta-Las Palmas
När du ska flyga från Nyköping Skavsta till Las Palmas på Gran Canariabrukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Ryanair. Flygtiden Nyköping Skavsta till Las Palmas är ca 5 timmar och 50 minuter.

Flyg Göteborg-Las Palmas
När du ska flyga Göteborg Landvetter till Las Palmas brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian direktflyg, Ryanair (Mellanlandning), Brussels Airlines (Mellanlandning), Lufthansa (Mellanlandning), Swiss (Mellanlandning) . Flygtiden Göteborg till Las Palmas är ca 5 timmar och 25 minuter.

Flyg Köpenhamn-Las Palmas
När du ska flyga Köpenhamn Kastrup till Las Palmas brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian direktflyg, SAS direktflyg, Vueling Airlines (Mellanlandning), Ryanair (Mellanlandning), Iberia (Mellanlandning). Flygtiden Köpenhamn till Las Palmas är ca 3 timmar.

Flyg Kiruna-Las Palmas
När du ska flyga Kiruna till Las Palmas brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian eller SAS.

Flyg Luleå-Las Palmas
När du ska flyga Luleå till Las Palmas brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian och SAS.

Flyg Umeå-Las Palmas
När du ska flyga Umeå till Las Palmas brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian och SAS.

Flyg Visby-Las Palmas
När du ska flyga Visby till Gran Canaria brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med SAS eller Norwegian.

Vi rekommenderar att boka flyg via Sembo
* Sembo kan flyg till Las Palmas
* Över 30 år som researrangör
* Stena Line ägare – Tryggt
* Flyg och hotell på Gran Canaria
* Delbetala din resa

Sök flyg till Las Palmas på Sembo

Hotell på Gran Canaria som vi rekommenderar
Vi har gjort en lista med hotell som vi rekommenderar på Gran Canaria. Den är utvald av hotell som vi vet att det bokas mycket av svenska resenärer, egna erfarenheter och hotell som ligger bra till på Gran Canaria.

Vill du flyga billigt så sök smart
Du kan flyga med olika flygbolag på utresan och hemresan. Flygbolagen lämnar inte rabatt på returresorna. Har du gott om tid boka flyg med mellanlandning och ta olika flyg på delsträckorna. Tänk bara på att ställs första flyget in så får du inte pengar tillbaka på andra sträckan om du bokar med olika flygbolag.

Kan du styra din tid eller är pensionär så sök flyg på icke populära dagar. Titta i flygbokningarnas lågpriskalender så ser du vilka dagar som är billiga.

Gran Canaria information inför resan
Här hittar du all information om Londons sevärdheter karta, väder och roliga saker att göra i London.

Gran Canaria information    Gran Canaria karta    Gran Canaria väder

Gran Canaria flygplatser
Gran Canaria har en lygplats med flyg från Sverige.

Information om Gran Canaria flygplatser

Fler städer på Citysemester
Här hittar du länkar till information om flyg till fler storstäder och trevliga resmål