Hotell i Madrid som vi rekommenderar

Här är vår topplista över tio hotell i Madrid som Citysemester rekommenderar. Hotellen ligger centralt och bra till i Madrid. De flesta är 4 stjärniga hotell men många av dem håller bra priser. Du hittar ett par 3 stjärniga och 5 stjärnaga hotell.

Vi har också lägenheter att hyra och ett hostal på vår topplista. När du åker på en weekendresa till Madrid så är det vikigt att bo centralt så man får ut max av sina semesterdagar. Angående hotell i Madrid så samarbetar vi med tre bra hotellbokningsidor Sembo, Booking och Hotels. Du kan se mer på om hotell i Madrid på deras hemsidor. 

4 stjärnigt hotell Vincci The Mint

Hotell Vincci The Mint i Madrid

Hotell Vincci The Mint är ett trendigt hotell ligger i på Gran Vía 10 i Madrid. Det är ett utmärkt läge, 3 minuters promenad från tunnelbanestationen Gran Via, 13 minuters promenad från Museo Nacional Del Prado och 14 minuters promenad från Royal Palace of Madrid. Du känner dig som som hemma i något av de 88 rummen med luftkonditionering, minibar och platt-tv. Gratis internet/wi-fi. Hotellet rekommenderas särskillt för par.

Boka Hotell Vincci The Mint med Sembo.se

Boka Hotell Vincci The Mint Booking.com

Boka Hotell Vincci The Mint Hotels.com

 

4 stjärnigt hotell Senator Gran Vía 70 Spa

Hotell Vincci The Mint i Madrid

Hotell Senator Gran Vía 70 Spa Hotel ligger på Gran Vía i Madrid, bara 100 meter från Plaza de España. Detta hotell har totalt 171 ombonade rum. Senator Gran Vía 70 Spa genomgick en renovering 2003. Hotellet har en egen teater, en takterrass med bubbelpool och gratis WiFi i alla utrymmen. Hotellet har en fin spa avdelning med pool, turkisk bastu och massage.

Boka Hotell Senator Gran Vía 70 Spa på Sembo.se

Boka Hotell Senator Gran Vía 70 Spa på Booking.com

Boka Hotell Senator Gran Vía 70 Spa på hotels.com

5 stjärnigt hotell Hyatt Centric Gran Via Madrid

Hotell Hyatt Centric Gran Via Madrid

Hotell Hyatt Centric Gran Via Madrid är en pärla i hjärtat av Madrid  Välkommen till Hyatt Centric Gran Via Madrid som ligger perfekt för att utforska Madrid. Hotellet ligger nära museem, monument och alla sevärdheter i Madrid. Gästerna på hotellet uppskattar mycket det centrala läget. Rummen är stora och bekväma med luftkonditionering. Gratis WiFi finns i alla utrymmen. Tunnelbanestationen Gran Via ligger 150 meter bort. Med tunnelbanan kommer du till Madrids flygplats.

Boka hotell Hyatt Centric Gran Via Madrid på Sembo.se

Boka hotell Hyatt Centric Gran Via Madrid på Boking.com

Boka hotell Hyatt Centric Gran Via Madrid på Hotels.com

4 stjärnigt Hotell Emperador i Madrid

4 stjärnigt Hotell Emperador i Madrid

Hotell Emperador erbjuder gratis WiFi och ligger på Gran Vía i Madrid. Detta klassiska hotell erbjuder en säsongsöppen takpool och terrass med fantastisk utsikt över staden. De eleganta rummen har platt-TV.
Hotel Emperador ligger centralt i Madrid nära sevärdheter Teatro Lope de Vega. Hotellet ligger bara 400 m från Plaza de España och 700 m från Puerta del Sol. Ett perfekt läge för sköna dagar i Madrid.

Boka hotell Emperador på Sembo.se

Boka hotell Emperador på Bokking.com

Boka hotell Emperador på Hotels.com

 4 stjärnigt Novotel Madrid Center

4 stjärnigt Novotel i Madrid

Novotel Madrid Center ligger i stadsdelen Salamanca i Madrid, bara 200 meter från en busshållplats med avgångar till flygplatsen 24 timmar om dygnet. Hotellet är mycket omtyckt av par och håller bra standard i förhållande till priset. Närmaste tunnelbanestation är O'Donnell, som ligger 450 meter bort.

Boka hotell Novotel Madrid Center på Sembo.se

Boka hotell Novotel Madrid Center på Booking.com

Boka hotell Novotel Madrid Center på Hotels.com

3 stjärnigt hotell Room Mate Oscar

3 stjärnigt hotell Room Mate Oscar

Hotell Room Mate Oscar ligger mitt i Madrid och är  ett 3 stjärnigt Boutique hotell med trevlig service och fina rum. Du kommer till hotell enkelt med tunnelbana både från flygplatsen och från Madrids tågstation. Hotellet får mycket bra gäst recensioner både för rum och personal. Torget Plaza Mayor och Puerta del Sol ligger mindre än 800 meter bort. Room Mate Oscar är ett elegant hotell i centrala Madrid, som ligger mellan Gran Vía och stadsdelen Chueca. Här erbjuds gratis Wi-Fi, rum med platt-TV samt en bar på takvåningen. Room Mate Oscar har smakfull inredning i ljusa färger.Room Mate är en hotellkedja som har flera hotell i Madrid

Boka hotell Room Mate Oscar på Sembo.se

Boka hotell Room Mate Oscar på Booking.com

Boka hotell Room Mate Oscar på Hotels.com

5 stjärningt hotell NH Collection Madrid Suecia

5 stjärnigt hotell NH Collection Madrid Sueciar

NH Collection Madrid Suecia ligger bara 150 meter från tunnelbanestationen Banco de España mitt i centrala Madrid. Här finns en takterrass med utsikt över staden. NH Collection Madrid Suecia öppnades på 1950-talet av den svenska kungafamiljen, Prado museum och Thyssen-Bornemisza museum är bara en kort promenad bort. Hotellet renoverades 2016 och har 123 luftkonditionerade rum. Hotellet uppfattas som prisvärt för att vara 5 stjärnigt och NH hohels är en spansk hotellkedja med generellt bra hotell och starkt miljömedvetande.

Boka hotell NH Collection Madrid Suecia på Sembo.se

Boka hotell NH Collection Madrid Suecia på Booking.com

Boka hotell NH Collection Madrid Suecia på Hotels.com

Fina lägenheter att hyra i Madrid

Eric Vökel Boutique Apartments


Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites har ett centralt läge, bara 10 minuters promenad från stationen Atocha i Madrid. Här erbjuds eleganta och rymliga lägenheter med en reception. Lägenheterna totalrenoverades 2013, sticker ut tack vare deras unika läge. De ligger mitt i centrum av konst triangeln av de kända museumen Prado-museet, Reina Sofía-museet och Retiro-parken. Dessutom ser Atocha tunnelbanestation till att gästerna på ett enkelt sätt når till alla platser i Madrid, som Plaza Mayor, Puerta del Sol ochGran Vía.

Boka lägenhet Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites på Sembo.se

Boka lägenhet Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites på Booking.com

Boka lägenhet  Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites på Hotels.com

3 stjärningt hotell VP El Madrono

VP El Modrono

 VP El Madroño har en vacker privat trädgård och erbjuder stora rum med pentry och gratis Wi-Fi. Hotellet ligger i den fashionabla stadsdelen Salamanca i Madrid. Alla ljusa rum på Madroño är luftkonditionerade och har en soffa. Tillgängligheten från flygplatsen och de olika turistattraktionerna är utmärkt eftersom bussar och tunnelbanestationer ligger bara några steg från hotell El Madronos ytterdörr. Hotellet har stora rum.

Boka hotell VP El Madrono på Sembo.se

Boka hotell VP El Madrono på Booking.com

Boka hotell VP El Madrono på Hotels.com

Hostal Rober

Hostal Rober

Hostal Rober Familjeägda Hostal Rober ligger centralt, ett par minuters promenad från Puerta del Sol och från Plaza Mayor i Madrid. Hostal Rober erbjuds en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Alla de luftkonditionerade rummen har platt-TV. Bra och prisvärt boende.

Boka Hostal Rober på Sembo.se

Boka Hostal Rober på Booking.com

Boka Hostal Rober på Hotels.com

Läs fler hotelltips 

På våra övriga hemsidor hittar du fler hoteltips i olika städer.

Hotell Barcelona Hotell Barcelona
Hotell Berlin Hotelltips Berlin
Hotell Billund Hotelltips Billund
Hotelltips Dubai Hotell Dubai
Hotelltips Edinburgh Hotell Edinburgh
Hotell Flensburg Hotelltips Flensburg
10 hotell i Kiel Hotell Kiel
Hotelltips London Hotell London 
Hotell Madrid Hotell Madrid
Hotell i Lübeck  Hotelltips Lübeck 
Hotelltips Paris Hotell  Paris
Hotell Rostock Hotelltips Rostock 
   
   
   
   

Hotelltips nära Disneyland® Paris

10 hotell nära Disneyland® Paris