Palma de Mallorca är den trevlig huvudorten på Mallorca. Här finns spännande shopping, mysiga gränder med barer och restauranger, närhet till sol & bad och bra museum. Palma de Mallorca är perfekt som sommar resmål, om du vill ha hålligång. Och perfekt på höst, vinter och vår, om du vill på en storstadssemester med lite skönt klimat. Närmaste strand till Palma är Can Pere Antoni, 750 m lång och den börjar precis bakom katedralen i Palma.

Hotelltips i Palma de Mallorca

Kommer snart

Ska du hyra lägenhet eller hus i Palma de Mallorca så finns det flera olika sätt att göra det på. För korttids uthyrning i Palma de Mallorca en vecka eller två så är det nästan enklast och tryggast att vända dig en svenska förmedlare i Sverige som Sembo (Sembo ägs av Stena Line) svensk uthyrare är din resa och semester i Palma de Mallorca trygg.

Ska du söka billiga flyg till Mallorca i Spanien så ska du söka både direktflyg och flygningar med mellanlandningar för att vara säker på att hitta det flyg som passar dig. Inom Europa så är det korta flygningar och alla flygbolag erbjuder i princip samma service och har samma avstånd mellan stolsraderna. Till Mallorca är det gott om olika flygbolag som konkurrerar. Mallorca är perfekt för en weekendsemester korta flygsträckor och billiga flygpriser. Dessutom hittar du lätt billiga hotell. På sommar hittar du en sol & bad semester på Mallorca.

Våra rekommenderade flyg är för dig som flyger Stockholm-Mallorca , Göteborg-Mallorca eller Köpenhamn-Mallorca men du kan också söka flyg till Zürich från Jönköping, Kiruna, Luleå, Umeå, Visby och alla andra flygplatser i Sverige.

Palma de Mallorca är flygplatsen på Mallorca

Palma de Mallorca är Mallorcas flygplats och har IATA flygplatskod PMI. Flygplatsen ligger öster ca 8 km om Palma de Mallorca. På flygplatsen flög det 26 miljoner passagerare förra året.

  • Stockholm Arlanda till Mallorca flyger SAS och Norwegian med direktflyg.
  • Göteborg Landvetter till Mallorca flyger Norwegian och Ryanair med direktflyg.
  • Köpenhamn Kastrup till Mallorca flyger SAS, Ryanair och Norwegian med direktflyg.

Palma de Mallorca karta med sevärdheter utmärkta. På kartan kan du zooma och flytta på den.