Flygtips till Mallorca

Flyg med Norwegian till Mallorca
Foto Norwegian

Ska du söka billiga flyg till Mallorca i Spanien så ska du söka både direktflyg och flygningar med mellanlandningar för att vara säker på att hitta det flyg som passar dig. Inom Europa så är det korta flygningar och alla flygbolag erbjuder i princip samma service och har samma avstånd mellan stolsraderna. Till Mallorca är det gott om olika flygbolag som konkurrerar. Mallorca är perfekt för en weekendsemester korta flygsträckor och billiga flygpriser. Dessutom hittar du lätt billiga hotell. På sommar hittar du en sol & bad semester på Mallorca.

Våra rekommenderade flyg är för dig som flyger Stockholm-Mallorca , Göteborg-Mallorca eller Köpenhamn-Mallorca men du kan också söka flyg till Zürich från Jönköping, Kiruna, Luleå, Umeå, Visby och alla andra flygplatser i Sverige.

Flyg Stockholm-Palma de Mallorca

När du ska flyga Stockholm Arlanda till Palma de Mallorca brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian och SAS. Flygtiden Stockholm till Palma de Mallorca är ca 3 timmar och 40 minuter

Flyg Nyköping Skavsta-Palma de Mallorca

När du ska flyga från Nyköping Skavsta till Palma de Mallorca brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Ryanair. Flygtiden Nyköping Skavsta till Palma de Mallorca är ca 3 timmar och 30 minuter.

Flyg Göteborg-Palma de Mallorca

När du ska flyga Göteborg Landvetter till Palma de Mallorca brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian, SAS (Mellanlandning) Lufthansa (Mellanlandning), Brussels Airlines (Mellanlandning) , Swiss (Mellanlandning) . Flygtiden Göteborg till Palma de Mallorca är ca 3 timmar och 10 minuter.

Flyg Köpenhamn-Palma de Mallorca

När du ska flyga Köpenhamn Kastrup till Palma de Mallorca brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian, SAS ,Swiss (Mellanlandning), Ryanair. Flygtiden Köpenhamn till Palma de Mallorca är ca 3 timmar. 

Flyg Kiruna-Palma de Mallorca

När du ska flyga Kiruna till Palma de Mallorca brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian, SAS eller Lufthansa.

Flyg Luleå-Palma de Mallorca

När du ska flyga Luleå till Palma de Mallorca brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian, SAS och Lufthansa

Flyg Umeå-Palma de Mallorca

När du ska flyga Umeå till Palma de Mallorca brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian, SAS och Lufthansa

Flyg Visby-Palma de Mallorca

När du ska flyga Visby till Palma de Mallorca brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Lufthansa

10 bra hotell i Palma de Mallorca 

På Citysemester.se hittar du vår topplista över hotell i Palma de Mallorca. Vi ekommenderar hotell och boende som ligger centralt när alla sevärdheterna i Palma de Mallorca. Ett bra ställe att bo på är också nere vid hamnen.

Våra hotelltips i Palma de Mallorca

Vill du flyga billigt så sök smart
Du kan flyga med olika flygbolag på utresan och hemresan. Flygbolagen lämnar inte rabatt på returresorna. Har du gott om tid boka flyg med mellanlandning och ta olika flyg på delsträckorna. Tänk bara på att ställs första flyget in så får du inte pengar tillbaka på andra sträckan om du bokar med olika flygbolag.

Kan du styra din tid eller är pensionär så sök flyg på icke populära dagar. Titta i flygbokningarnas lågpriskalender så ser du vilka dagar som är billiga.

Mallorca information inför resan
Här hittar du all information om Palma de Mallorcas sevärdheter karta, väder och roliga saker att göra i Mallorca.

Information   Karta   Väder

Palma de Mallorca flygplats

Mallorca har en flygplats med flyg från Sverige den heter Palma de Mallorca. Här hittar du tips om transfer från flygplatsen in till Palma de Mallorca centrum och information om Palma de Mallorcas flygplats.

Mer billiga flyg till andra stora destinationer

På Citysemester hittar du med tips om flyg och billiga flygbiljetter. Här kommer några andra trevliga destinationer.

Alicante flyg, Antalya flyg, Bangkok flyg, Barcelona flyg, Berlin flyg, Dubai flyg, Dubrovnik flyg, Faro flyg, Kreta flyg, Las-Palmas flyg, Lissabon flyg, London flyg, Madrid flyg,

Malaga flyg, Mallorca flyg, Nice flyg, Palma de Mallorca flyg, Paris flyg, Prag flyg, Reykjavik flyg, Rom flyg, Split flyg, Venedig flyg