Hyra lägenhet i Palma de Mallorca

Trevlig lägenhet uthyres i Palma

Ska du hyra lägenhet eller hus i Palma de Mallorca så finns det flera olika sätt att göra det på. För korttids uthyrning i Palma de Mallorca en vecka eller två så är det nästan enklast och tryggast att vända dig en svenska förmedlare i Sverige som Sembo (Sembo ägs av Stena Line) svensk uthyrare är din resa och semester i Palma de Mallorca trygg.

Booking.com och hotels.com hyr också ut mycket lägenheter i Palma de Mallorca. Ska man hyra lägenhet eller hus i Palma de Mallorca lite längre tid så finns det privata förmedlare i Palma de Mallorca som hyr ut lägenheter. Enklast är att åka ner till Palma de Mallorca och bo några nätter på hotell och kontakta någon som hyr ut lägenheter lokalt.

Ska man stanna en månad eller kanske ett halvår i Palma de Mallorca (Så kallad long stay)så vill man oftast se lägenheten eller huset man ska hyra innan man ska flytta in. Hyr man lägenhet lite längre i Palma de Mallorca så är ju läget viktigt. Du kan också hyra lägenhet eller hus privat av en svensk i Sverige och ibland kan man hitta någon på Blocket som vill hyra ut sin lägenhet eller hus i Palma de Mallorca.