Från Trelleborg går det färjor till Rostock dagligen både med Stena Line och TT-Line. Vägen Trelleborg-Rostock är en de bästa vägarna till Tyskland oavsett var du ska.

Stena Line har färjelinje Trelleborg till Rostock 

Stena Line Trelleborg-Rostock har 3 dagliga avgångar morgon, eftermiddag och sen kväll i båda riktningarna. Överfarten tar drygt 6 timmar, lite längre på natten. Från hamnen Überseehafen i Rostock når man snabbt motorvägsnätet mot Berlin eller längs Östersjökusten österut mot Stralsund eller västerut mot Lübeck. Ombord på Stena Lines färjor har du en bra restaurang och ni får en behaglig överfart. Ombord kan du också handla förmånligt i shoppen.

Italien storstäder är perfekta för en minisemester eller weekendresa. Här på Citysemester har jag gjort ett urval av mina favoriter i Italien.  

Städer Italien

Florens   Milano   Palermo 

Pisa   Rom   Venedig   

 

 

Tysklands storstäder är perfekta för en minisemester eller weekendresa för de ligger så nära oss. Här på Citysemester har jag gjort ett urval av mina favoriter i Tyskland.  

Städer i yskland

Berlin     Flensburg     Frankfurt   

Hamburg    Kiel     Lübeck    

München     Rostock

 

Times Square

är hittar du några av världens storstäder som är värda en resa. Här på Citysemester har jag gjort ett urval av mina favoriter. Jag fyller på listan löpande med nya städer.  

Städer i USA

Chcago     Miami     New York     Los Angeles

San Francisco

Städer i Förenade Arabemiraten

Dubai

 

Europas storstäder är perfekta för en minisemester eller weekendresa. Här på Citysemester har jag gjort ett urval av mina favoriter.

Städer i Europa

Aten     Berlin     Budapest     Edinburgh     Florens

Frankfurt     Hamburg     Köpenhamn     London

Malta     Milano     Nice     Paris     Prag     Rom

Venedig     Wien     Zürich

 

Spaniens storstäder är perfekta för en minisemester eller weekendresa. Här på Citysemester har jag gjort ett urval av mina favoriter i Spanien.  

Städer i Spanien

Alicante     Barcelona     Madrid     Malaga

Marbella     Palma de Mallorca

 

 

Välkommen till Citysemester. Något gick fel.

Klicka här