Pisa flyg och bra tips om flygningar

Foto Ryanair

Pisa till London och flygbiljetter
Ska du söka billiga flyg till Pisa i Italien så ska du söka både direktflyg och flygningar med mellanlandningar för att vara säker på att hitta det flyg som passar dig. Inom Europa så är det korta flygningar och alla flygbolag erbjuder i princip samma service och har samma avstånd mellan stolsraderna. Till Pisa är det gott om olika flygbolag som konkurrerar. Pisa är perfekt för en weekendsemester korta flygsträckor och billiga flygpriser. Dessutom hittar du lätt billiga hotell.

Flygbolag med bra flygningar till Pisa

Till Pisa flyger de flesta av våra kunder med Lufthansa, Norweigian, Ryanair, SAS. 

Flyg Stockholm-Pisa
När du ska flyga Stockholm Arlanda till Pisa brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian direktflyg, KLM mellanlandning, SAS mellanlandning, Lufthansa mellanlandning. Flygtiden Stockholm till Pisa är ca 2 timmar och 55 minuter

Flyg Nyköping Skavsta-Pisa
När du ska flyga från Nyköping Skavsta till Pisas flygplats brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Ryanair. Till Pisa är det direktflyg. Flygtiden Skavsta till Pisa är ca 2 timmar och 50 minuter.

Flyg Göteborg-Pisa
När du ska flyga Göteborg Landvetter till Pisa brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Turkish Airlines mellanlandning, SAS mellanlandning, Norwegian mellanlandning, British Airways mellanlandning, Vueling Airlines mellanlandning.

Flyg Köpenhamn-Pisa
När du ska flyga Köpenhamn Kastrup till Pisa brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian direktflyg, Lufthansa mellanlandning, SAS mellanlandning, Turkish Airlines mellanlandning. Flygtiden Köpenhamn till Pisa är ca 2 timmar och 20 minuter.

Flyg Kiruna-Pisa
När du ska flyga Kiruna till Pisa brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian eller SAS.

Flyg Luleå-Pisa
När du ska flyga Luleå till Pisa brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian och SAS.

Flyg Umeå-Pisa
När du ska flyga Umeå till Pisa brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian och SAS.

Flyg Visby-Pisa
När du ska flyga Visby till Pisa brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Lufthansa och SAS.

Vi rekommenderar att boka flyg via Sembo
* Sembo kan flyg till Pisa
* Över 30 år som researrangör
* Stena Line ägare – Tryggt
* Flyg och hotell i Pisa
* Delbetala din resa

Sök flyg till Pisa på Sembo

Hotell i Pisa som vi rekommenderar
Vi har gjort en lista med hotell som vi rekommenderar i Pisa. Den är utvald av hotell som vi vet att det bokas mycket av svenska resenärer, egna erfarenheter och hotell som ligger bra till i Pisa.

Vill du flyga billigt så sök smart
Du kan flyga med olika flygbolag på utresan och hemresan. Flygbolagen lämnar inte rabatt på returresorna. Har du gott om tid boka flyg med mellanlandning och ta olika flyg på delsträckorna. Tänk bara på att ställs första flyget in så får du inte pengar tillbaka på andra sträckan om du bokar med olika flygbolag.

Kan du styra din tid eller är pensionär så sök flyg på icke populära dagar. Titta i flygbokningarnas lågpriskalender så ser du vilka dagar som är billiga.

Pisa Flygplats
Här hittar du information om Pisa Fliygplats och om transfer in till Pisa centrum.

Pisa Flygplats