Ska du söka billiga flyg till Bangkok i Thailand så ska du söka både direktflyg och flygningar med mellanlandningar för att vara säker på att hitta det flyg som passar dig. Till Thailand så är det långa flygningar och alla flygbolag erbjuder i princip samma service och har samma avstånd mellan stolsraderna. Till Bangkokär det gott om olika flygbolag som konkurrerar. Bangkok är perfekt som start för en resa i Asien många flyg till grannländerna och billiga flygpriser. Dessutom hittar du lätt billiga hotell.

Flygbolag med bra flygningar till Bangkok

Till Bangkok flyger de flesta av våra kunder med Norwegian, Emirates, SAS, Thai.

Våra rekommenderade flyg är för dig som flyger Stockholm-Bangkok, Göteborg-Bangkok eller Köpenhamn-Bangkok men du kan i sökningen ovanför även söka flyg till Bangkok från Jönköping, Kiruna, Luleå, Umeå, Visby och alla andra flygplatser i Sverige.

Flyg Stockholm-Bangkok

När du ska flyga Stockholm Arlanda till Bangkok brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian direktflyg, SAS direktflyg och Thai direktflyg. Flygtiden Stockholm till Bangkok är ca 11 timmar.

Flyg Göteborg-Bangkok

När du ska flyga Göteborg Landvetter till Bangkok brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Aeroflot (Mellanlandning), Norwegian (Mellanlandning), KLM (Mellanlandning), Qatar Airways (Mellanlandning), Finnair (Mellanlandning), Swiss (Mellanlandning) . Restiden Göteborg till Bangkok är ca 13-17 timmar inkl mellanlandning.

Bangkok karta med sevärdheter utmärkta. På kartan kan du zooma och flytta på den.

10 bra hotell i Bangkok

Kommer snart

Bangkok-Suvarnabhumi är Bangkok flygplats och har IATA flygplatskod BKK. Bangkok-Suvarnabhumi ligger ca 25 km öster om Bangkok centrum. På flygplatsen flög det ca 41 miljoner passagerare senaste året.

Stockholm Arlanda till Bangkok-Suvarnabhumi flyger Norwegian direktflyg, SAS direktflyg och Thai direktflyg.

Göteborg Landvetter till Bangkok-Suvarnabhumi flyger måga flygbolag med mellanlandning.

Köpenhamn Kastrup till Bangkok-Suvarnabhumi flyger Norwegian direktflyg, SAS direktflyg och Thai direktflyg med direktflyg.

Transfer Bangkok-Suvarnabhumi till Bangkok

Airport Rail-länken går dagligen från 06:00 till 24:00 med pendeltåg City Line-tåg som avgår var 10: e minut under högtrafil (06: 00-09: 00 och 16: 00-20: 00) och 15 minuter från under normaltid och helger. Taxi är billigt till och från flygplatsen och förarna ska godkännda för att hämta kunder på flygplatsen.

Taxi resan till centrum kan ta mellan 40 minuter och en timma och 15 minuter beroende på trafiksituationen. Kostnaden på taxametern är ca 250 Bath men till det betalar du mototvägsavgifter 50 Bath ungefär.

Sedan finns det gott om Shuttelbus resor in till Bangkok.

Kommunikationer i Bangkok

Tunnelbana, Skytrain, är ett snabbt och billigt sätt att förflytta sig. Det finns också tunnelbana Metro. Gatorna är ofta igenkorkade med bilar maxi är ganska billig i Bangkok och du kan också ta Tuk Tuk de trehjuliga små taxis.