Jag varit Dubai 7 gånger och här är några hotelltips. Det finns mer 3400 hotell i Dubai. De utvalda hotellen och de flesta andra kan du tryggt boka på Sembo.se, Booking.com och Hotels.com och du har en direkt länk till deras hotell bokning. Här kommer 10 bra boende i Dubai, Det är blandat hotell, lägenhetshotell och lägenheter. Som alltid när du är på semester så är det viktigt var ditt hotell ligger. Det ska vara nära till shopping, sevärdheter och trevliga restauranger.

Här är vår toplista över tio hotell i Dubai som Citysemester rekommenderar. Hotellen ligger centralt och bra till i Dubai. De flesta är 4 stjärniga hotell men många av dem håller bra priser. Du hittar ett par 3 stjärniga och 5 stjärniga hotell. Några av hotellen är speciellt utvalda för familjer.

När du åker på en resa till Dubai så är det vikigt att bo centralt eller nära stranden så man får ut max av sina semesterdagar. Angående hotell i Dubai så samarbetar vi med tre bra hotellbokningsidor Sembo, Booking och Hotels. Du kan se mer på om hotell i Dubai på deras hemsidor. 

4 stjärnigt hotell TRYP By Wyndham Dubai

hotell tryp dubai
Ett bra hotell nära Palm Jumeirah och Burj Khalifa Oavsett om du njuter på stranden, shoppar eller ska göra affärer, så får du en bra semester på hotell TRYP by Wyndham Dubai i Barsha Heights. Idealiskt beläget nära Dubai International Airport (DXB) och Al Maktoum International Airport (DWC). Det ultramoderna hotellet ligger nära toppattraktioner som Palm Jumeirah och Burj Khalifa. Vi är bara några steg från tunnelbanan och en kort bilresa från Mall of the Emirates. Hotellet erbjuder en utomhuspool, två cocktail-lounger, restaurang, samarbetsplats, mötesrum och gratis shuttle till Mall of the Emirates och stranden Kite Beach.

Hotell på Sembo   På Booking.com   På Hotels.com

5 stjärnigt hotell The Ritz-Carlton, Dubai

hotell ritz carlton

Detta vackra lyxhotell i Dubai Marina erbjuder en förtrollande blandning av historia och modern lyx. The Ritz-Carlton ligger på en egen privat strand, och erbjuder avskildhet. Det lyxiga resorten består av låga byggnader som smälter in på stranden. Rum och sviter har havsutsikt och på området finns restauranger, poolbar och ett spa. Denna resort i Dubai erbjuder traditionell arabisk gästfrihet och en hög gästupplevelse. Hotellet har ett fanstiskt läge vid Dubai Marina.

Hotell på Sembo   På Booking.com    På Hotels.com

Dubai en fascinerande stad

När du söker billiga flyg till Dubai i Förenade Arabemiraten ska du söka både med direktflyg och via mellanlandning för att vara säkra på att hitta det bästa flyget för dig.

Våra rekommenderade flyg är för dig som flyger Stockholm-Dubai, Göteborg-Dubai eller Köpenhamn-Dubai men du kan i sökningen även söka flyg till Dubai från Jönköping, Kiruna, Luleå, Umeå, Visby och alla andra flygplatser i Sverige.

Flyg Stockholm-Dubai
När du ska flyga Stockholm Arlanda till Dubai brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Emirates, Norwegian, Turkish Airlines (Mellanlandning), Swiss (Mellanlandning), Lufthansa (Mellanlandning), Aeroflot (Mellanlandning). Flygtiden Stockholm till Dubai är ca 6 timmar och 15 minuter

Flyg Göteborg-Dubai
När du ska flyga Göteborg Landvetter till Dubai brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Emirates, Norwegian (Mellanlandning), Turkish (Mellanlandning), Airlines (Mellanlandning), Ryanair (Mellanlandning), Swiss (Mellanlandning), Lufthansa (Mellanlandning), Aeroflot (Mellanlandning).

Dubai karta med sevärdheter utmärkta. På kartan kan du zooma och flytta på den.

Dubais flygplats
Dubais flygplats och har IATA kod DXB.  På flygplatsen flyger det ca 84 miljoner passagerare per år. Dubais Internationella flygplats ligger fyra kilometer nordöst om Dubai centrum.

Till Dubais flygplats flyger Emirates och Norwegian med direktflyg från Stockholm Arlanda.

Till Dubais flygplats flyger Emirates och Norwegian med direktflyg från Köpenhamn Kastrup.

Booking.com