Det är en stor upplevelse att besöka staden Los Angeles. Hollywood och Santa Monica är nog lite "magiska" för de flesta. Här finns massor att se och aktiveras av. Eller bara njuta ett fantastiskt geografisk läge utmed Kaliforniens fina kust.

Filmdrömmar och ”sunshine”
”Go West” och besök Los Angeles, staden som producerar ”den amerikanska drömmen”. Vid första besöket förvånas du över hur stor och utspridd staden är. Stadens hjärta är ju Downtown (centrum), men så finns också Hollywood, Disneyland, Universal City och Beverly Hills som välbekanta namn. Det finns ett spännande kulturutbud och på restaurangerna erbjuds lockande menyer.

Flyg till Los Angeles och flygbiljetter
Ska du söka billiga flyg till Los Angeles i USA så ska du söka både direktflyg och flygningar med mellanlandningar för att vara säker på att hitta det flyg som passar dig. Till Los Angeles är det gott om olika flygbolag som konkurrerar. Los Angeles är perfekt för resmål för dig som vill uppleva USA och Californien.

Flygbolag med bra flygningar till London
Till London flyger de flesta av våra kunder med Norweigian och SAS, Norwegian flyger med moderna Boing 787 som är mycket bekväma plan. 

Dagarna i Los Angeles kommer inte att vara långtråkiga. Det lovar vi! Få storstäder har väl så mycket intressant att bjuda. Barnen och "barnsliga själar" får sitt lystmäte. De lite mer vuxna likaså! 

Battleship Iowa, ett slagskepp som användes under andra världskriget och Koreakriget. Det utmönstrades ur flottans register 2006 och kan nu besökas i Los Angeles.

Catalina Express Ferry erbjuder spännande utflykter till sjöss.

Booking.com

Hotellkarta med alla hotell i Los Angeles. här hittar du ett bra hotell som ligger nära de sevärdheter som du vill uppleva

International Airport är Los Angeles flygplats och har IATA flygplatskod LAX. International Airport ligger sydväst om Los Angeles city ca 24 km från centrum. På flygplatsen flög det ca 62 miljoner passagerare senasta året.

Stockholm Arlanda till Los Angeles International Airport flyger Norwegian direktflyg, SAS direktflyg och Virgin Atlantic mellanlandning. 

Göteborg Landvetter till Los Angeles International Airport flyger Virgin Atlantic mellanlandning , KLM mellanlandning och Delta mellanlandning .

Köpenhamn Kastrup till Los Angeles International Airport flyger Norwegian direktflyg, TAP mellanlandning och SAS mellanlandning. 

Transfer International Airport till Los Angeles
Från flygplatsen International Airport, som ligger 24 km från centrum, går taxi, flygbuss och tunnelbana. Tunnelbana är det billigaste och snabbaste transportmedlet från Los Angeles flygplats till Los Angeles centrum. Det går mycket bussar från LAX till olika hörn av Californien.

Att ta sig runt i Los Angeles är lätt. Det finns både buss, tunnelbana men det är också bekvämt med hyrbil beroende vad du ska göra.

Los Angeles karta med sevärdheter utmärkta. På kartan kan du zooma och flytta på den.