Här är vår toplista över tio hotell i Budapest som Citysemester rekommenderar. Hotellen ligger centralt och bra till i Budapest. De flesta är 4 stjärniga hotell men många av dem håller bra priser. Du hittar ett par 3 stjärniga och 5 stjärniga hotell.

Vi har också lägenheter att hyra och ett hostal på vår topplista. När du åker på en weekendresa till Budapest så är det vikigt att bo centralt så man får ut max av sina semesterdagar. Angående hotell i Budapest så samarbetar vi med tre bra hotellbokningsidor Sembo, Booking och Hotels.

3 stjärningt hotell Bo18 Hotel Superior

hotell bo 18

I Budapests åttonde distrikt hotell Bo18 Hotel Superior, nära Corvin köpcentrum och gågatan Corvin Sétány. Hotellet är lättillgängligt både med bil och kollektivtrafik. Dess gynnsamma läge ger en lugn och ostörd vistelse men fortfarande nära centrum.

Några steg från hotellet finns ett brett utbud av shopping, gastronomi och underhållning alternativ väntar på hotellgästerna. Hotell erbjuder tjänster av högre kvalitet än 3-stjärniga standarder och frukostbuffé med champagne. Med eleganta och vänliga rum, innergården och lobbybarens unika atmosfär, fitness- och wellnesshörnet bor du bra i Budapest.

Hotell på Sembo   Booking   Hotels

Ska du söka billiga flyg till Budapest i Ungern så ska du söka både direktflyg och flygningar med mellanlandningar för att vara säker på att hitta det flyg som passar dig. Inom Europa så är det korta flygningar och alla flygbolag erbjuder i princip samma service och har samma avstånd mellan stolsraderna. Till Budapest är det gott om olika flygbolag som konkurrerar. Budapest är perfekt för en weekendsemester korta flygsträckor och billiga flygpriser. Dessutom hittar du lätt billiga hotell.

Budapests flygplats och har IATA flygplatskod BUD. ligger sydost om Budapest city ca 16 km från centrum. På flygplatsen flög det ca 13 miljoner passagerare 2018.

Stockholm Arlanda till Budapest flyger Norwegian direktflyg, Czech Airlines mellanlandning, SN Brussels Airlines mellanlandning, Air Baltic mellanlandning.

Göteborg Landvetter till Budapest flyger Czech Airlines mellanlandning, SN Brussels Airlines mellanlandning, Air France mellanlandning..

Köpenhamn Kastrup till Budapest flyger Norwegian direktflyg, Czech Airlines mellanlandning, SN Brussels Airlines mellanlandning, Air Baltic mellanlandning.

Transfer till Budapest
Från flygplatsen, som ligger 16 km från centrum, går både flygbuss och pendeltåg. Pendeltåget är det billigaste och snabbaste transportmedlet från Budapest flygplats till Budapest centrum.

Att ta sig runt i Budapest är lätt. Det finns både buss, tunnelbana och pendeltåg. Det är också lätt gå runt i centrum.

Budapest karta med sevärdheter utmärkta. På kartan kan du zooma och flytta på den.