Flyg till Faro och billiga flygbiljetter

Faro flyg

Ska du söka billiga flyg till Faro i Portugal så ska du söka både direktflyg och flygningar med mellanlandningar för att vara säker på att hitta det flyg som passar dig. Inom Europa så är det korta flygningar och alla flygbolag erbjuder i princip samma service ombord och har samma avstånd mellan stolsraderna. Till Faro är det gott om olika flygbolag som konkurrerar. Faro är perfekt för en weekendsemester med korta flygsträckor och billiga flygpriser. Dessutom hittar du lätt billiga hotell. 

Flygbolag med bra flygningar till Faro

Till Faro flyger de flesta av våra besökare  med Brussels Airlines, Lufthansa , British Airways, Norweigian, Ryanair, SAS.  Våra rekommenderade flyg är för dig som flyger Stockholm-Faro, Göteborg-Faro eller Köpenhamn-Faro men du kan i sökningen ovanför även söka flyg till Faro från Jönköping, Kiruna, Luleå, Umeå, Visby och alla andra flygplatser i Sverige.

Flyg Stockholm-Faro

När du ska flyga Stockholm Arlanda till Faro brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med SAS direktflyg, Norwegian direktflyg, Lufthansa (Mellanlandning), Sn Brussels (Mellanlandning) , Ryanair (Mellanlandning). Flygtiden Stockholm till Faro är ca 4 timmar och 30 minuter

Flyg Nyköping Skavsta-Faro

När du ska flyga från Nyköping Skavsta till Faro brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Ryanair (Mellanlandning).

Flyg Göteborg-Faro

När du ska flyga Göteborg Landvetter till Faro brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med SAS direktflyg, Norwegian (Mellanlandning), Vueling Airlines, Brussels Airlines (Mellanlandning), Swiss (Mellanlandning), Lufthansa (Mellanlandning), Sn Brussels (Mellanlandning). Flygtiden Göteborg till Faro är ca 4 timmar.

Flyg Köpenhamn-Faro

När du ska flyga Köpenhamn Kastrup till Faro brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian direktflyg, SAS direktflyg, TAP (Mellanlandning), Ryanair (Mellanlandning), Eysyjet (Mellanlandning). Flygtiden Köpenhamn till Faro är ca 3 timmar och 50 minuter.

Flyg Kiruna-Faro

När du ska flyga Kiruna till Faro brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian eller SAS.

Flyg Luleå-Faro

När du ska flyga Luleå till Faro brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian och SAS.

Flyg Umeå-Faro

När du ska flyga Umeå till Faro brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian och SAS.

Flyg Visby-Faro

När du ska flyga Visby till Faro brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian och SAS.

Vi rekommenderar att boka flyg via Sembo

  • Sembo kan flyg till Faro
  • 30 år som researrangör
  • Stena Line ägare – Tryggt
  • Flyg och hotell i Faro
  • Delbetala din resa

 Boka flyg till Faro på Sembo

Vill du flyga billigt så sök smart

Du kan flyga med olika flygbolag på utresan och hemresan. Flygbolagen lämnar inte rabatt på returresorna. Har du gott om tid boka flyg med mellanlandning och ta olika flyg på delsträckorna. Tänk bara på att ställs första flyget in så får du inte pengar tillbaka på andra sträckan om du bokar med olika flygbolag. Kan du styra din tid eller är pensionär så sök flyg på icke populära dagar. Titta i flygbokningarnas lågpriskalender så ser du vilka dagar som är billiga.

Hotelltips i Faro

Vi har gjort en lista med 10 hotell som vi rekommenderar i Faro. Den är utvald av hotell som vi vet att det bokas mycket av svenska resenärer, egna erfarenheter och hotell som ligger bra till i Faro.

Hotelltips i Faro

Information om Faro

Här hittar du lite information om Faros sevärdheter, karta och roliga saker att göra i Faro.

Faro information    Faro karta

Faro flygplats

Faro har en flygplats med flyg från Sverige den heter Faro International. Här hittar du tips om transfer från flygplatsen in till Faro centrum och information om flygplatsen.

Faro flygplats