Hotell i Paris som vi rekommenderar

Här är vår topplista över tio hotell i Paris som Citysemester rekommenderar. Hotellen ligger centralt och bra till i Paris. De flesta är 4 stjärniga hotell men många av dem håller bra priser. Du hittar ett par 2 stjärniga, 3 stjärniga och 5 stjärniga hotell också.

Vi har också lägenheter att hyra och ett hostal på vår topplista. När du åker på en weekendresa till Paris så är det vikigt att bo centralt så man får ut max av sina semesterdagar. Angående hotell i Paris så samarbetar vi med tre bra hotellbokningsidor Sembo, Booking och Hotels. Du kan se mer på om hotell i Paris på deras hemsidor.

Hotell nära Disneyland® Paris hittar på denna länk.

2 stjärnigt hotell Belambra City - Magendie

 belambra.city hotell magendie

Belambra City - Hotellet ligger nära Latinkvarteren och är mycket populärt bland svenska gäster för sitt läge och för billiga rumspriser. Magendie ligger 10 minuters promenad från den populära gatan Rue Mouffetard och 650 meter från tunnelbanestationen Corvisart. Hotellet har en terrass med växter och gratis WiFi i alla utrymmen.

Hotell Belambra City Hotel Magendie på Sembo.se

Hotell Belambra City Hotel Magendie på Booking.com

Hotell Belambra City Hotel Magendie på Hotels.com

 

4 stjärnigt Hotell Trianon Rive Gauche i Paris

hotell trianon rive gauche

Detta hotell erbjuder smakfullt inredda rum precis intill Jardin du Luxembourg. Hotellet ligger i centrala Paris, bara 1,5 km från Notre-Dame. Alla rum på Trianon Rive Gauche har platt-TV med satellitkanaler samt gratis Wi-Fi.

Hotell Trianon Rive Gauche på Sembo.se

Hotell Trianon Rive Gauche på Booking.com

Hotell Trianon Rive Gauche på Hotels.com

 4 stjärnigt Lägenhetshotell Adagio Paris Centre Tour Eiffel

lagenhet tour eiffel 

Lägenhetshotell Adagio Paris Centre Tour Eiffel ligger 15 minuters promenad från Eiffeltornet. Här erbjuds 24-timmarsreception och luftkonditionerade studior och lägenheter. En del an lägenheterna har panoramautsikt över Paris. Boendet är mycket omtyckt av familjer och par. Lägenheterna har fullt utrustat kök med spis, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin.Gratis höghastighets-WiFi finns överallt.

Lägenhet Adagio Paris Centre Tour Eiffel på Sembo.se

Lägenhet Adagio Paris Centre Tour Eiffel på Booking.com

Lägenhet Adagio Paris Centre Tour Eiffel på Hotels.com

3 stjärning Hotell La Nouvelle Republique

hotell la nouvelle republique

Hotell La Nouvelle Republique ett modernt hotell med eden ide om service. Frukost av bra kvalite ingår alltid. Rummen är väl genomtänkta och man har arbetat med ljudisolering av rummen så du kan sova gott. Man har också ansträngt sig för skapa god luftkvalite i hotellrummen som är luftkonditionerade.
Hotell La Nouvelle Republique ligger 15 minuters promenad från Place de la République i Paris 11:e arrondissement.

Hotell La Nouvelle Republique på Sembo.se

Hotell La Nouvelle Republique på Booking.com

Hotell La Nouvelle Republique på Hotels.com

4 stjärnigt Select Hotel Rive Gauche

hotell select rivegauche

Select Hotel Rive Gauche ligger i hjärtat av Quartier Latin i Paris livliga 5:e arrondissement Latin Kvarteren är min egen favorit stadsdel i Paris med mysiga gator, mycket kultur och nära till allt. Hotellet kombinerar klassisk arkitektur med modern design och erbjuder ett lyxigt boende i en lugn miljö, De luftkonditionerade rummen på Select Hotel har WiFi. Select hotell ligger nära Sorbonne och ca 5 minuters promenad från Pantheon. De 65 rummen är luftkonditionerade. Nära hotell ligger flera tunnelbanestationer och RER station (pendeltåg). S

Hotell Select Hotel Rive Gauche på Sembo.se

Hotell Select Hotel Rive Gauche på Booking.com

Hotell Select Hotel Rive Gauche på Hotels.com

3 stjärnigt Mercure Paris Opera Garnier Hotell & SPA

mercure paris

Mercure Paris Opera Garnier är ett elegant hotell är inrymt i en byggnad i Haussmanstil, 500 meter från Opéra Garnier. Här finns en innergård och en 24-timmarsöppen reception. Alla 139 rum är luftkonditionerade och utrustade med minibar, te- och kaffefaciliteter och platt-TV. Hotellet ligger idealiskt för att upptäcka Champs-Elysées, Eiffeltornet, Montmartre eller La Bastille från Montparnasse och norra Paris. Nå La Défense eller parken Disneyland Paris direkt via kollektivtrafik. Mercure är bra fransk hotellkedja.

Hotell Mercure Paris Opera Garnier Hotell & SPA på Sembo.se

Hotell Mercure Paris Opera Garnier Hotell & SPA på Booking.com

Hotell Mercure Paris Opera Garnier Hotell & SPA på Hotels.com

5 stjärnigt hotell Sofitel Paris Le Faubourg

sofitel faubourg

Hotell Sofitel Le Faubourg är ett designhotell i hjärtat av Paris, bara 50 meter från Place de la Concorde och 100 meter från Champs-Élysées. Hotellet ligger i två ståtliga byggnader med anor från 1700-talet och 1800-talet.  De luftkonditionerade rummen är ljudisolerade för bättre sömn. Hotellet får högt betyg för sitt läge i Paris, det ligger en kort promenad från Tuilerieträdgården och är 100 meter till tunnelbanestationen Concorde. Ett bra vla för dig som vill bo bra i Paris.

Hotell Sofitel Paris Le Faubourg på Sembo.se

Hotell Sofitel Paris Le Faubourg på Booking.com

Hotell Sofitel Paris Le Faubourg på Hotels.com

3 stjärnigt hotell ibis Paris Tour Eiffel Tower Cambronne 

ibis paris

Hotellet ibis Paris Tour Eiffel ligger i Paris 15:e arrondissement, bara 15 minuters promenad från Eiffeltornet. Här erbjuds gratis Wi-Fi överallt, samt en 24-timmarsreception och bagageförvaring. Nära Eiffeltornet, ligger ibis Paris Eiffel Tower Cambronne 15th , nära tunnelbanelinje 6. Vissa rum kan bokas med utsikt över Eiffeltornet. I en avslappnad boendemiljö kan du upptäcka en överdådig plats med: champagnebar, vinbar, neo-bistro med hemgjorda produkter och kaffehörna med hälsosam mat.

Hotell ibis Paris Tour Eiffel på Sembo.se

Hotell ibis Paris Tour Eiffel på Booking.com

Hotell ibis Paris Tour Eiffel på Hotels.com

4 stjärnigt hotell Novotel Paris Les Halles

hotell novotel paris

Novotel Paris Les Halles ligger i hjärtat av Paris. Från hotellet har du nära till shoppingen i de närliggande stadsdelarna Rue de Rivoli, Boulevard Haussmann och Rue du Faubourg Saint-Honoré. Novotel Paris Les Halles är ett fyrstjärnigt hotell i centrala Paris. Med stadens transportnav precis framför hotellet är de stora turistattraktionerna såsom Eiffeltornet, Champs Elysees och flera olika museer bara några minuter bort med tunnelbanan. Nära hotellet finns mycket att välja på vad gäller nattliv, shopping och restauranger.

Hotell Novotel Paris Les Halles på Sembo.se

Hotell Novotel Paris Les Halles på Booking.com

Hotell Novotel Paris Les Halles på Hotels.com

Hotell Campanile Paris 15 - Tour Eiffel

hotell companile paris

Campanile Paris 15 - Tour Eiffel ligger 10 minuters promenad från Eiffeltornet och Champ de Mars. Här erbjuds enkelt inredda rum med gratis WiFi. Rummen har platt-TV och eget badrum med dusch. Hotellet är av enklare standard men med billiga priser. Läget är bra i Paris.

Campanile Paris 15 på Sembo.se

Campanile Paris 15 på Booking.com

Campanile Paris 15 på Hotels.com

Läs fler hotelltips 

På våra övriga hemsidor hittar du fler hoteltips i olika städer.

Hotell Barcelona Hotell Barcelona
Hotell Berlin Hotelltips Berlin
Hotell Billund Hotelltips Billund
Hotelltips Dubai Hotell Dubai
Hotelltips Edinburgh Hotell Edinburgh
Hotell Flensburg Hotelltips Flensburg
10 hotell i Kiel Hotell Kiel
Hotelltips London Hotell London 
Hotell Madrid Hotell Madrid
Hotell i Lübeck  Hotelltips Lübeck 
Hotelltips Paris Hotell  Paris
Hotell Rostock Hotelltips Rostock 
   
   
   
   

Hotelltips nära Disneyland® Paris

10 hotell nära Disneyland® Paris