Tips på flyg till Split

Foto: Croatia Airlines

Flyg till Split och flygbiljetter
Ska du söka billiga flyg till Split i Kroatien så ska du söka både direktflyg och flygningar med mellanlandningar för att vara säker på att hitta det flyg som passar dig. Inom Europa så är det korta flygningar och alla flygbolag erbjuder i princip samma service och har samma avstånd mellan stolsraderna. Till Split är det gott om olika flygbolag som konkurrerar. Split är perfekt för en weekendsemester och om du ska till Kroatiens fina kust. Det är korta flygsträckor och billiga flygpriser dessutom hittar du lätt billiga hotell.

Flygbolag med bra flygningar till Split
Till Split flyger de flesta av våra kunder med Austrian, Croatia Airlines, Lufthansa, Norweigian, Ryanair, SAS. 

Flyg Stockholm-Split
När du ska flyga Stockholm Arlanda till Split brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian direktflyg, SAS direktflyg, Austrian (Mellanlandning), Lufthansa (Mellanlandning), Lufthansa (Mellanlandning) . Flygtiden Stockholm till Split är ca 2 timmar och 45 minuter

Flyg Göteborg-Split
När du ska flyga Göteborg Landvetter till Split brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian direktflyg, SAS direktflyg, Croatia Airlines direktflyg, Austrian (Mellanlandning), Lufthansa (Mellanlandning), Swiss (Mellanlandning). Flygtiden Göteborg till Split är ca 2 timmar och 35 minuter.

Flyg Köpenhamn-Split
När du ska flyga Köpenhamn Kastrup till Split brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian direktflyg, SAS direktflyg, Croatia Airlines direktflyg Swiss (Mellanlandning), Lufhansa (Mellanlandning). Flygtiden Köpenhamn till Split är ca 2 timmar och 15 minuter.

Flyg Kiruna-Split
När du ska flyga Kiruna till Split brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian eller SAS.

Flyg Luleå-Split
När du ska flyga Luleå till Split brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian och Lufthansa

Flyg Umeå-Split
När du ska flyga Umeå till Split brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Norwegian och SAS

Flyg Visby-Split
När du ska flyga Visby till Split brukar vi hitta de billigaste priserna om du flyger med Lufthansa

Vi rekommenderar att boka flyg via Sembo
* Sembo kan flyg till Split
* Över 30 år som researrangör
* Stena Line ägare – Tryggt
* Flyg och hotell iSplit
* Delbetala din resa

Sök flyg till Split på Sembo

Hotell i Split som vi rekommenderar
Vi har gjort en lista med hotell som vi rekommenderar i Split Den är utvald av hotell som vi vet att det bokas mycket av svenska resenärer, egna erfarenheter och hotell som ligger bra till i London.

Split hotelltips

Vill du flyga billigt så sök smart
Du kan flyga med olika flygbolag på utresan och hemresan. Flygbolagen lämnar inte rabatt på returresorna. Har du gott om tid boka flyg med mellanlandning och ta olika flyg på delsträckorna. Tänk bara på att ställs första flyget in så får du inte pengar tillbaka på andra sträckan om du bokar med olika flygbolag.

Kan du styra din tid eller är pensionär så sök flyg på icke populära dagar. Titta i flygbokningarnas lågpriskalender så ser du vilka dagar som är billiga.

Split information inför resan
Här hittar du all information om Splits sevärdheter, stränder, karta, och roliga saker att göra i Split.

Split information    Split karta 

Splits flygplats
Split har en flygplats med flyg från Sverige. Här hittar du tips om transfer från flygplatsen in till Split centrum och information om Splits flygplats.
Split flygplats

Fler städer på Citysemester
Här hittar du länkar till information om flyg till fler storstäder och trevliga resmål